Frisørbehandlinger i Nakskov

Frisørbehandlinger i Nakskov

Der er altid tid til en indledende samtale, hvis du har spørgsmål til en specifik frisørbehandling eller ønsker gode råd og vejledning til dit hår.

Vores frisørbehandlinger i Nakskov

Vi tilbyder nedenstående frisør behandlinger i salonen i Nakskov. Og meget mere…
Har du nogle spørgsmål, så ring til os på tlf. 54 95 82 83  eller skriv os en mail til os, som du finder på kontaktsiden.

Hos Frisør Gert laver vi alt i dameklip. Det er lige fra klip af pandehår til page og spidser. Vi har mange års erfaring, og vi værner om den gode oplevelse og det smukke resultat.

Skal du til fest, eller en anden vigtig begivenhed, hvor du har brug for professionel hjælp til dit hår? Hos Frisør Gert laver vi alt i opsætning af hår. Lad dig inspirere af vores galleri eller tag et par billeder med og vis os nogle looks, du synes om.

Er det tid til, der skal ske noget nyt, eller skal bunden farves? Hos Frisør Gert laver vi alt i helfarvning og striber. Dine ønsker er vores fokus, og vi anvender de bedste produkter. Lad os vide, hvilke ønsker du har til din hårfarvning hos os.

Ønsker du, at håret skal vaskes, kan du forvente en behagelig oplevelse hos Frisør Gert. Vi vasker, klipper og giver dig en let føn, hvis du ønsker at behandlingen skal forløbe sådan.

Hos Frisør Gert laver vi alt i hårbehandlinger for mænd. Det er lige fra klip og farve til styling med produkter. Oplev også vores nye afdeling, hvor vi har åbnet en gammel barbersalon i vores herreafdeling.

Skal du gøre lidt ekstra ud af dig selv, hjælpe vi dig gerne med make up’en, hvad enten du skal til bryllup eller anden festlig begivenhed. Vi anvender kun kvalitetsprodukter, og vores dygtige personale har stor erfaring med make up looks.  

En gang i mellem er det en god ide at få taget et kig på sine vipper og bryn. Vi studser, trimmer og vokser bryn med udgangspunkt i dit behov og dine ønsker. Vi farver også gerne dine bryn og vipper, hvis dette ønskes.
Vi tilbyder behagelig hårkur og hårbundsmassage. Vi har pladser i den del af salonen, hvor der er massage og vaskepladser med plads til massage. Vi laver alt i hårkur, hovedbundsmassage og massage. Ca. 30 min.

Galleri over vores frisørbehandlinger i Nakskov

Nedenfor har du mulighed for at se et udpluk af vores resultater. Her finder du alt i make up, klip, styling og hårbehandlinger.