Frisørsalon i nakskov

Book tid hos en frisør elev

I vores frisørsalon i Nakskov tilbyder vi også klip af en frisørelev til reducerede priser. Læs mere nedenfor.
Kvinde får stylet lyst hår med krøller

Bliv klippet af en dygtig frisør elev

Alle vores frisørelever er i gang med deres 4-årige uddannelsesforløb og bliver undervist af vores uddannede frisører, som har mere end 20 års erfaring. Det er din garanti for en flot klipning, selvom der er tale om en elev.

Alle vores elever bliver desuden løbende superviseret af en uddannet frisør. Du kan derfor trygt booke tid hos en frisørelev hos os og få en flot ny frisure eller blot klippet spidserne til en god pris.

Vores frisørelever er ofte ivrige efter at afprøve nye teknikker, så at få et klip af en frisørelev kan være en god mulighed for dig, hvis du ønsker at eksperimentere med et nyt look eller få nye idéer eller inspiration.

Spar penge på din næste klipning

Vil du gerne spare lidt penge på klipningen, men er du ikke helt trygt ved at overlade tjansen til din mor eller ven? Det forstår vi godt. Derfor kan du få klip af en frisørelev i Nakskov til en reduceret pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Du må dog forvente, at en klipning af en elev kan tage lidt længere tid. Til gengæld får du en budgetvenlig klipning som foregår under opsyn af en erfaren frisør. Vi tilbyder både elevklip til damer, herrer og børn.

Ring til os og hør mere

Skriv til os hvis du har spørgsmål

Placeret i Nakskov

Axeltorv 13, 4900 Nakskov