Lokal frisør i nakskov

Frisørsalon Frisør Gert i Nakskov

Frisør Gert er din lokale frisør i Nakskov, som tilbyder professionelle frisørbehandlinger i hyggelige omgivelser. Vi laver alt i hårbehandlinger for damer og herrer.

Din lokale Frisørsalon i Nakskov

Frisør Gert ligger centralt i Nakskov. Vores erfaring og ekspertise inden for frisørbehandlinger sikrer dig flotte resultater af den bedste kvalitet. Vi værner om kundeservice, og vi går meget op i, at vores kunder skal have den bedste oplevelse hos os. 

Facade af Frisør Gert

Frisør Gert er placeret midt i byen i Nakskov. Vi er din foretrukne lokale frisør, som værner om godt håndværk og meget høj kundeservice. Vi har også lige åbnet en gammel barbershop i herreafdelingen, hvor der udføres barberbehandlinger ud fra det gamle håndværk og ekspertise.

Vi har mange års erfaring. Frisør Gert åbnede i 2001 og har lige siden klippet og behandlet herrer og kvinder. Vores erfaring er din sikkerhed for det flotteste resultat.

Ejeren af Frisør Gert, Gert, startede i lære i ’86 og blev senere udlært i ’89. Det resulterede i, at Gert slog salonens døre op i 2001, som lige siden har fungeret som byens lokale frisør. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du sætter dig i stolen hos os. Vores erfaring er din tryghed.   

Hvem er vi i frisørsalonen i Nakskov?

Frisør Gert er en hyggelig salon med fantastiske medarbejdere. Her er kunden i centrum og er i fred og ro. Vi er omkring 3 ansatte, og vi bestræber os altid på at have 1-2 elever, som vi udvikler og dygtiggør i salonen. 

Vi værner om god kundeservice, og vi er meget detaljeorienteret, når vi udfører salonens frisørbehandlinger. Det er vigtigt for os, at resultatet ender med at blive helt som kunden ønsker. Vi giver os altid den tid, som den enkelte behandling kræver.